Fashion Travel 

Moda Gentilor in 2021

Deși majoritatea dintre noi se angajează în mai puține ieșiri în aceste zile, nevoia de a ne strânge în jurul bunurilor noastre rămâne.

Femeile se bazează încă foarte mult pe gențile noastre. Designerii care și-au lansat colecțiile de primăvară 2021 au luat notă și nu ne-au lăsat lipsă de opțiuni, deși au un avantaj cele mai practice. În timp ce colecțiile de primăvară au fost, în mod istoric, un loc ideal pentru vacanțele de vară, cum ar fi gentile de paie și gențile de umăr din macramé, designerii ne-au amintit că modurile în care femeile își petrec timpul în aer liber s-au schimbat în vara anului 2020. Saltul în aer liber a fost înlocuit de picnicuri brunch; desfășurările de pe piața fermierilor au avut precedent față de navetele zilnice cu laptopuri; și îmbrăcarea lucrurilor banale, precum sticlele de apă, s-a simțit mai mult decât tendința micro-sacilor din anotimpurile trecute.

Acest lucru nu înseamnă o schimbare majoră a tendințelor, ci mai degrabă revizuirea unor tendințe încercate și adevărate și acordarea acestor stiluri unui scop mai practic (spre deosebire de gențile de mână așezate într-o pungă de praf care așteaptă să fie împerecheate cu altceva decât pantalonii de trening). La Marie Claire, ne indruma în modă și face ca tendințele să aibă sens pentru noi, așa că aceasta este în totalitate pe aleea noastră. Am eliminat ofertele designerilor și am cumpărat stiluri care pot funcționa chiar și acum, în timp ce primăvara încă se simte atât de departe.

Related posts

Leave a Comment