CUM SĂ PORȚI COLANȚII ÎN ȚINUTELE DE ZI

Concepuţi pentru activităţile sportive, colanţii au fost integraţi cu succes şi în ţinutele de zi. Dar este foarte important să ştii cum să-i porţi corect

Din păcate, colanţii nu au o reputaţie prea bună atunci când vine vorba de ţinutele de zi, iar de vină sunt greşelile majore pe care le fac unele femei atunci când îi poartă. De aceea este esenţial să ştii cum să alegi şi să porţi corect colanţii.

Cum să alegi colanţii

Găseşti colanţi în orice magazin de haine, la fiecare pas. Dar pentru că o pereche de colanţi de calitate proastă îţi poate afecta serios imaginea, este necesar să alegi cu grijă. În primul rând, materialul din care sunt confecţionaţi colanţii trebuie să fie elastic, dar dens. Materialele de proastă calitate sunt ţesute rar, iar colanţii sunt din această cauză transparenţi. Înainte de a-i cumpăra, întinde puţin materialul şi îndreaptă-l către fereastră sau sursa de lumină. Dacă se poate vedea prin ei, nu ar trebui să-i cumperi. De asemenea, materialul de calitate poate avea şi un tip de căptuşală fină, care oferă un plus de confort.

Al doilea pas în alegerea colanţilor este verificarea cusăturilor. Acestea trebuie să fie rezistente şi dese, astfel ca atunci când se întind pantalonii cusăturile să nu se lărgească. De asemenea, colanţii nu trebuie să fie exagerat de strâmţi, ci ar trebui să permită o mişcare lejeră.

Iată câteva moduri în care să porţi colanţii în ţinutele de zi:

Colanţi, cămaşă boyfriend şi espadrile

Croială masculină şi lejeră a unei cămăşi boyfriend realizează un contrast interesant cu o pereche de colanţi de culoare neagră. Asociază cu espadrile sau pantofi sport pentru un look relaxat. Este opţiunea perfectă pentru o ţinută de călătorie, aşa cum o demonstrează şi vedetele care o poartă des atunci când călătoresc cu avionul.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.