EXPLOZIE LA UN CONCERT ÎN MANCHESTER

O explozie produsă la sala de concerte Manchester Arena din orașul aflat în nord-vestul Angliei, la finalul unui concert al solistei americane Ariana Grande, este tratată de autorități drept un incident terorist, posibil atac sinucigaș, potrivit ultimelor informații. Deflagrația a avut loc seara târziu la porțile de ieșire de la spectacol, iar pe rețelele sociale au fost postate imagini cu oameni fugind disperați spre adăpost.

Atentat Manchester. Sunt cel puțin 19 morți și 59 de răniți, iar la fața locului se află un impresionant dispozitiv polițienesc, potrivit BBC. La concert se aflau mulți adolescenți și chiar copii.

Poliția britanică presupune că atentatorul purta o vesta care sa ascunda explozibilul si ca s-a apropiat neobservat la una din intrarile Manchester Arena. Se ia in calcul chiar existenta unei celule islamiste si exista temerea ca ar putea urma si alte atacuri. Atacul nu a fost revendicat pana acum. Între timp, cabinetul britanic a anunţat că se va reuni de urgenta dupa explozia de la Manchester.

Premierul Theresa May a declarat că incidentul este tratat ca „un atentat terorist ingrozitor”.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.