FURTUNILE AU FĂCUT PRĂPĂD ÎN ŢARĂ

Ploile şi inundaţiile au făcut ravagii în mai multe zone din ţară. O vijelie de o forţă neobişnuită a provocat inundaţii în Tulcea, unde maşinile au fost luate pe sus de viitură. La Constanţa s-a format un fenomen ce seamănă cu o tornadă, iar în Capitală un copac a căzut peste două maşini, informează România TV.

Inundaţii devastatoare au fost la Tulcea. Mai multe maşini surprinse în trafic de viitură au fost pur şi sumplu luate pe sus. Drumul naţional Tulcea – Bucureşti a fost blocat de şuvoaie mai bine de două ore.

A fost prăpăd şi la Alba-Iulia în urma ploilor torenţiale. Pompierii au fost chemaţi să intervină pentru a scoate apa din subsoluri şi curţi. Canalizările au refulat, iar străzile s-au umplut de apă.

După inundaţiile de duminică, judeţul Dâmboviţa a fost lovit de grindină. Mai multe localităţi din nordul judeţului au fost devastate de o cădere masivă de grindină. Practic, pământul s-a albit ca şi cum afară ar fi nins.

Incident grav a fost și în Capitală din cauza ploii. Un copac a căzut peste două mașini pe Bulevardul Camil Ressu şi le-a avariat serios. Pompierii care au ajuns la fața locului spun că şi vântul puternic a contribuit la prăbuşirea pomului.

Clipe de panică şi la malul mării. Un fenomen meteo ce seamănă cu o tornadă a fost surprins într-un cartier din Constanţa. Din fericire, fenomenul nu a atins pământul şi astfel nu s-au înregistrat pagube.

Falezele din staţiunile Eforie Nord şi Eforie Sud sunt, însă, din nou în pericol de surpare, după ploile torenţiale din ultima perioadă. Localnicii spun că fenomenul este mai agresiv decât înainte de reabilitarea acestora.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.