SUTE DE JOB-URI PENTRU PERSONALUL MEDICAL

Weekend-ul acesta se anunta unul plin de oportunitati pentru cadrele medicale din Timisoara aflate in cautarea unui nou loc de munca. Medicii specialisti, medicii rezidenti, dentistii, medicii de familie, asistentii medicali, fizioterapeutii, moasele si cadrele medicale auxiliare sunt asteptate sambata, 6 Mai, la Centrul Regional de Afaceri, intre orele 10:00 si 16:00, la cel mai mare targ de recrutare in domeniul medical din Romania.

Editia din aceasta primavara aduce la targ si recrutori locali, cererea pentru personalul medical fiind una ridicata in aceasta perioada si in Romania. Astfel, printre centrele medicale care siau confirmat prezenta la targ se numara Reteaua Privata de Sanatate Regina Maria. Acestia sunt dornici sa isi mareasca echipa cu medici specialisti, asistenti medicali, dar si infirmieri, iar cei care doresc sa profeseze in una din unitatile lor trebuie sa stie ca vor face parte dintr-un colectiv tanar si dinamic si vor avea parte de o dezvoltare profesionala continua in unele dintre cele mai moderne centre medicale din tara noastra.

Ca in fiecare an, personalul medical este foarte cautat si de spitalele din Europa, motiv pentru care recrutorii internationali sunt prezenti si de aceasta data la Timisoara cu oportunitati pliate pe nevoile cadrelor medicale si cu oferte foarte avantajoase. La targul din acest an cele mai multe oferte vin din partea spitalelor si clinicilor din Germania si Marea Britanie, dar si din Tarile Nordice.
Ofertele recrutorilor prezenti sambata, pe 6 Mai, la Timisoara includ un pachet salarial avantajos, dar si sprinjin prin oferirea de cursuri de limba straina si ajutor in relocarea intregii familii.

“Participarea la Targul de Job-uri pentru Personalul Medical de la Timisoara ii ajuta pe cei care sunt in cautarea unor noi oportunitati in Europa sa inteleaga care sunt demersurile care trebuie facute pentru echivalarea documentelor si care sunt pasii care trebuie urmati pentru a beneficia de un loc de munca in cel mai scurt timp posibil. Mai mult decat atat, este importat de stiut ca ei vor primi
consultanta si sprijin pe tot parcursul procesului de schimbare a locului de munca”, precizeaza Corina Pop, Sales Manager Cariere in Alb.

Pe langa ofertele numeroase pentru medicii specialisti sau asistentii medicali, la Targul de Job-uri pentru Personalul Medical si cei care se afla la inceput de drum in aceasta cariera vor avea sansa de a afla de la recrutori toate informatiile de care au nevoie pentru a incepe cu dreptul drumul spre o cariera de succes. Reprezentantii centrelor medicale prezente la targ sunt mai mult decat
incantati sa interactioneze cu persoane dornice de dezoltare si evolutie profesionala si vin pregatiti sa raspunda la toate intrebarile.

Mai multe informatii despre Targurile de Joburi organizate de Cariere in Alb primavara aceasta in Romania se pot gasi pe www.careersinwhite.com

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.