Tehnologie 

O privire aprofundată asupra MacBook Air M1 de la Apple

Deși nu au existat atât de multe produse noi in acest an pandemic, dispozitivele pe care am pus mâna pe noi au fost impresionante. Am pus la încercare noul MacBook Air de la Apple cu sistemul M1 pe cip, precum și cele mai recente plăci grafice AMD, Radeon 6800 și 6800XT. Frumusetea lor este că sunt puternice și destul de competitive.

Noul MacBook Air funcționează similar cu un iPad Pro, ceea ce înseamnă că este rapid și silențios datorită noului său design fără ventilatoare. GPU-urile sunt concurenți puternici în spațiul de joc, cu performanțe excelente și o răcire bună.

MacBook Air M1 este rapid, slim și fără ventilatoare

Apple lucrează de ceva vreme la MacBook Air M1; compania a petrecut un deceniu construindu-și propriile cipuri mobile, iar M1 este primul lor sistem-pe-un-cip pentru linia lor de laptopuri.

La fel ca dispozitivele lor mobile, M1 oferă utilizatorilor o experiență uniformă între hardware și software: timpul de pornire este instantaneu, aplicațiile imediat receptive și chiar paginile web corect încărcate cu ușurință.

În lupta AMD / NVIDIA au existat mereu plusuri si minusuri, iar ultima versiune AMD este linia Radeon RX 6800. Cele trei radiadoare noi GPU-uri (RX 6800 și 6900 XT) sunt concurenți de ultimă generație, solizi, care oferă performanțe excelente de joc și răcire eficientă.

Toate cele trei radiatoare au aceeași arhitectură RDNA care se găsește în PlayStation 5 și atât în ​​seria Xbox X, cât și în seria S.

Related posts

Leave a Comment