Stiri din Lume 

Fratele prințesei Diana spune NU serialului „Coroana”

Sezonul 4 al Coroanei și-a făcut în sfârșit debutul mare / suculent pe Netflix, iar principala întrebare din mintea tuturor pare să fie „ce cred regalii?”  Se pare că Queen & Co nu sunt încântați de sezon, dar încă nu au vorbit public. Cu toate acestea, fratele prințesei Diana, Charles Spencer, și-a făcut cunoscute îngrijorările cu privire la descrierea coroanei a vieții surorii sale.

Vorbind cu Alan Titchmarsh de la publicatia People, Charles a spus că este îngrijorat de faptul că telespectatorii se vor uita la serialul „Coroana” fiind o ficțiune și a relatat faptul că serialul folosește „o mulțime de presupuneri și o mulțime de invenții”.

„Puteți să va agatati de realitate, dar părțile intermediare nu sunt de fapt”, a spus el, adăugând că există „un pic” de neliniște atunci când vine vorba de vizionarea serialului și că producătorii chiar au întrebat dacă ar putea filma Casa familiei Spencer.

„De fapt, producatorii serialului „Coroana” au întrebat dacă pot filma la Althorp și eu am spus că nu”, a explicat el. „Îmi fac griji că oamenii văd un serial de genul ăsta și uită că este ficțiune. Presupun că, mai ales străini, cred că americanii îmi spun că au urmărit The Crown ca și cum ar fi luat o lecție de istorie. Ei bine, ei nu este asa. „

Related posts

Leave a Comment