Fashion Stiri 

Moda Masculina 2020-2021

Hegemonia tailoringului, culori si materiale vedeta ale sezonului, aluri in voga de adoptat…. Iata care sunt tendintele de adoptat in sezonul toamna – iarna 2020-2021.
Oare moda streetwear este pe cale sa dispara? Se pare ca Da, incet dar sigur. Asistam la revenirea in forta a tendintei tailoring, a costumelor foarte bine croite si a unor detalii perfecte, a paltoanelor oversized si a cravatelor. Dar creatorii joaca si cartea pielii, a imprimeurilor indraznete, a alurilor monocrome si a denimului sublimat, dar si a blanitei sintetice.
Tailoring XXL. Pentru a infrunta temperaturile iernii cu stil alege un palton oversized cu un joc de umeri foarte bine stapanit si cu manecile putin mai dramatizate.
Un imprimeu pentru total look. La fel ca vara viitoare, care va fi cea mai optimista si cea mai intrepida, iarna anului 2020 va fi cea mai indrazneata. Motivele cele mai frumoase vor fi all-over. Versiuni geometrice peste tot la Prada, accente gipsy la Sacai sau suprarealiste la Louis Vuitton.
Denimul regandit. Gata cu blugii in simplitatea lor extrema. Iarna viitoare blugii vor fi vedeta si vor iesi de fiecare data in evidenta. Se impodobeste cu cele mai frumoase motive si chiar se infuzeaza cu cele mai frumoase paiete.
Red Alert. Cea mai frumoasa culoare a iernii viitoare? Rosul, care te va ajuta sa fii cel mai elegant in cel mai furmos costum. Dar arata cel mai binr si in versiune sportswear.
Tuse de glitter. Pune cel mai bine in valoare cel mai cool party boy care este in tine cu o serie de piese vestimentare cu cele mai frumoase detalii glitter. Gecile bomber sunt cele mai bune alegeri.
Un lucru e sigur-carourile sunt cele mai frumoase imprimeuri ale iernii ce vine. Arata cel mai frumos mai ales pe cele mai calduroase paltoane ale iernii.

Related posts

Leave a Comment