Stiri Tehnologie 

Mozilla Firefox cel mai sigur browser

Firefox a fost mult timp cuțitul elvețian al internetului și browserul nostru preferat. Versiunea 72 este deosebit de bună: te poate avertiza dacă adresa ta de e-mail este inclusă într-o încălcare a datelor cunoscută, blochează acele ferestre deranjante de notificări de permisiuni, blochează urmărirea browserului „amprentare digitală” și își aduce imaginea în modul imagine video pe Mac.

La fel ca înainte, este personalizabil la nesfârșit atât în ​​ceea ce privește aspectul său, cât și în gama de extensii și pluginuri pe care le poți utiliza. Revizuirea de anul trecut și-a îmbunătățit dramatic performanța, care începea să rămână în urma celor de la Chrome, și este ușor de folosit chiar și pe desktop mai vechi.

Oricât de mult ne place Firefox – acum este în continuare browserul nostru preferat – suntem îngrijorați de viitorul său. 2019 nu a fost un an grozav pentru Mozilla, cu o criză majoră în mai, pe care Peter Saint-Andre și Matthew Miller au afirmat că „a fost rezultatul unui set interconectat de sisteme complexe care nu au fost bine înțelese în cadrul echipelor relevante” . S-a evidențiat, de asemenea, lipsa echipelor interne de asigurare a calității – o mare parte din QA-ul Mozilla este externalizat – iar la începutul anului 2020, conducătorii QA ar fi fost disponibilizati.

Related posts

Leave a Comment