Evenimente 

Expoziția de artă fotografică cu tematica, „Visele copilăriei”

Asociația Grupul de Inițiativa a Studenților Unici organizează in perioada 21-26 noiembrie 2020, expoziția de artă fotografică cu tematica, „Visele copilăriei”.  Expoziția este găzduită în incinta centrului comercial Iulius Mall – Iași (parter), zilnic, în intervalul orar 10:00-21:00.

Ca parte a proiectului, ” Visele copilăriei”, expoziția își propune să încurajeze implicarea copiilor și a tinerilor din mediul rural în activități cultural-artistice, care sa contribuie la dezvoltarea creativitatii si viziunii fotografice a acestora.

Proiectul este finanțat prin programul „Start ONG”, lansat de Kaufland România și implementat de Asociația” Act FOR Tomorrow”. Valoarea totala a programului este de 500.000 euro, programul Start ONG fiind cel mai simplificat instrument de finanțare comunitară, destinat ONG-urilor tinere, instituțiilor NON-administrative și grupurilor informale/ de inițiativa.

Misiunea Asociației GISU este aceea de a contribui la creșterea ofertei de cursuri, traininguri, workshopuri și evenimente, care sa incurajeze participarea și implicarea tinerilor in activități cultural-educaționale.

Principalele activitati ale asociatiei GISU constau in realizarea de proiecte locale, nationale si internationale, proiecte culturale, sociale, civice, de sanatate, etc. care antreneaza tineri din regiunea NE a Romaniei( cu precadere pe cei din judetul Iasi), proiecte care conduc la dezvoltarea personala si profesionala a acestora, prin folosirea de metode de educatie non-formala.Mai multe detalii despre proiect puteți afla de pe pagina de Facebook: Asociatia GISU. Persoană de contact: Grozavu Ioan-Andrei, manager proiect, 0754.276.294, E-mail: gisuassociation@gmail.com.

Related posts

Leave a Comment